Category: Beatiful

lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg

Hagabadet Spa i Göteborg erbjuder bl.a. fotbehandling med fotbad och Njut av en lugnande ansiktsbehandling där du kommer ner i varv och får en strålande. Vi erbjuder diverse behandlingar så som fotvård, hudvård och massage i Göteborg. mysiga, ljusa lokaler där du kan få koppla bort vardagen en stund. Våra ansiktsbehandlingar rekommenderas till dig som vill ha en renare och friskare hud. 90 minuter är det dags för en avkopplande och skön massage av ansikte och decolltage. Behandlingarna utförs i våra lokaler på Lasarettsgatan 1.

Lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg -

Här erbjuds klassiska ansiktsbehandlingar, men också moderna tekniker som hudslipning och dermapen, som är en metod för att effektivt förnya huden. En bra rengöringsritual är grunden för en strålande hy. Läs mer om Maya Microdermabrasion här. Ingen extra tid behöver bokas. Välkommen till Oss Hår och Skönhetssalong. Löfvingkliniken Få den omsorg din hud förtjänar.

: Lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg

Lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg Meddelandet skickades, det kommer publiceras efter godkännande. Konceptet är att du hos Oss finner allt under samma tak: Södra Allégatan 12Linné. Wellness of Wasa erbjuder bland annat klippning, färgning, massage, hudvård, fotvård, fransförlängning, olika brynbehandlingar, make-up, vaxning och spraytan. Vasagatan 35Centrum. Din hud är vår specialitet. På Allékliniken ligger fokus på resultatinriktad hudvård med högteknologiska produkter.
Lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg Stor babes ansiktsbehandling
FANTASTISKT SWINGERS SEX I STOCKHOLM Bra ledsagare naken nära Malmö
Lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg 383
lokal massage ansiktsbehandling i Göteborg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 comments

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *